Hot op Instagram: Elite-acteur Gleb Abrosimov

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Het zevende en voorlaatste seizoen van Elite is sinds vorige week te vinden op Netflix. Een van de nieuwe rollen wordt gespeeld door de 31-jarige acteur Gleb Arbrosimov. Hij is te zien als Eric, die naar de elitaire kostschool Las Encinas gaat. Bekijk hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

De Spaanstalige serie Elite was een van de eerste niet-Engelstalige wereldwijde successen op Netflix. In het eerste seizoen draaide het om drie jongeren uit een lagere sociale klasse die hun weg moesten zien te vinden op een elitaire kostschool, waar net op dat moment een moord was gepleegd.

Wie is Gleb Abrosimov?

Inmiddels zijn we toe aan het zevende seizoen, waarin weer een aantal nieuwe personages worden geïntroduceerd. Een daarvan is Eric, die ook in het achtste en laatste seizoen te zien zal zijn. Eric wordt gespeeld door de 31-jarige in Rusland geboren acteur Gleb Abrosimov.

Abrosimov staat ingeschreven bij Elite Models (wat een toeval) in Kopenhagen en Barcelona en woont in Madrid. Hij heeft al heel wat advertenties en editorials op zijn naam staan.

Eerste rol

Acteren deed hij nog niet veel, IMDB rept alleen van zijn rol in Elite. Hoog tijd dus, om eens kennis te maken met het model / de acteur. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS