Hot op Instagram: danser Jan Ravnik

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Het regent bronstige blikken en sixpacks op het Instagram-account van Jan Ravnik, die momenteel te zien is als danser in The Eras Tour van Taylor Swift. De Sloveense danser was eerder te zien in een McDonald’s-Commercial met Mariah Carey, zagen we op z’n account. Dus hier zijn z’n mooiste foto’s.

Taylor Swift toert sinds maart dit jaar de wereld rond met haar drie uur durende greatest hits-show The Eras Tour. Het concert is wereldwijd in de bioscopen te zien met een concertregistratie, terwijl de tournee nog duurt tot eind volgend jaar.

Wie is Jan Ravnik?

Dankzij die filmregistratie is de populariteit van Jan Ravnik flink toegenomen. De danser is geboren in Slovenië maar verhuisde naar de VS om daar aan de slag te gaan als achtergronddanser voor sterren als Mariah Carey, Bruno Mars, Khalid en Luis Fonsi. Met die eerste speelde hij bovendien samen in een commercial voor McDonald’s.

Daarvoor was de 28-jarige Ravnik in eigen land te zien in tv-shows als The X Factor en Slovenia’s Got Talent nadat hij verschillende danswedstrijden had gewonnen.

Foto's

Jan Ravnik is ook actief op Instagram, waar hij bronstig de lens inkijkt of z’n sixpack deelt met zijn volgers. Die willen we je natuurlijk niet onthouden, dus hier zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS