Hot op Instagram: circusacrobaat Sadiq Ali

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: 1 min

Sadiq Ali speelt in de openhartige circusvoorstelling The Chosen Haram, een woordloze act tussen twee Chinese palen. Hierin is zijn worsteling te zien met het islamitisch geloof en zijn verslaving aan gaybars en leerfetisjisme. Hoe dat er ongeveer uitziet, toont hij op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

The Chosen Haram is een voorstelling voor 18 jaar en ouder, en als je de beelden ziet weet je meteen waarom. Sadiq Ali is een gespierde circusacrobaat die het lichamelijke niet schuwt tijdens de woordloze act die hij opvoert.

leerfetisj

Te zien is zijn worsteling met zijn homoseksualiteit binnen het islamitische geloof. Ali worstelde heftig met de clash tussen diep gelovig zijn en queer, dat hij zich verloor in een stiekeme verslaving aan gaybars en leerfetisjisme.

oktober in tilburg

The Chosen Haram was eerder deze maand te zien tijdens Circusstad Rotterdam, lees hier de recensie van de Volkskrant. Sadiq Ali keert in oktober terug naar Nederland: hij speelt zijn voorstelling opnieuw tijdens Festival Circolo in Tilburg, dat van start gaat op 13 oktober.

Powered by Labrador CMS