Carlos Alcaraz

Hot op Instagram: Calvin Klein-model en proftennisser Carlos Alcaraz

Hier zijn z’n mooiste foto’s

Leestijd: 1 min

20 jaar is-ie en hij maakt nu al zijn eerste comeback in de tenniswereld: Carlos Alcaraz Garfia. Vorig jaar schitterde hij in een ondergoedcampagne van Calvin Klein én won hij Wimbledon Daarna wist hij geen enkel toernooi meer te winnen, tot nu. Een goed moment om eens op Carlos’ Instagram-account te kijken. Hier zijn z’n mooiste foto’s.

De Spaanse Carlos Alcaraz staat bekend om de brede glimlach waarmee hij tennist, zo is te lezen in een profiel dat de Volkskrant gisteren over hem heeft gepubliceerd. Nadat hij vorig jaar Wimbledon won, moest hij wennen aan zijn veranderde status. “Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt, verloor mijn zelfvertrouwen en had geen plezier op de baan.”

blakend van zelfvertrouwen

Maar nu is hij terug, blakend van het zelfvertrouwen. Deze week begint hij aan het masterstoernooi in Miami, waar hij de eerste tennisser sinds Roger Federer kan worden die de ‘sunshine double’ wint, zoals de masterstoernooien van Indian Wells en Miami samen worden genoemd.

Volgend jaar is Alcaraz te zien in een documentaireserie op Netflix. Dat duurt nog even, dus nemen we alvast een kijkje op zijn Instagram-account. Hier zijn z’n mooiste foto’s. En een video uit de Calvin Klein-campagne.

Powered by Labrador CMS