Hot op Instagram: Billions-acteur Daniel K. Isaac

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Diep weggestopt in het betaalde gedeelte van Ziggo Movies & Series zit Billions, een vrij geniale serie over geniepige streken op Wall Street. Een van de acteurs in Billions is Daniel K. Isaac, die als zijn personage Ben Kim gaat strippen in een lift. Dat zag er zo leuk uit dat we dachten: wat valt er te beleven op zijn Instagram-account?

Daniel K. Isaac speelt slechts een kleine bijrol in Billions, maar is desondanks in iedere aflevering te zien. In totaal zijn er nu zes seizoenen uitgezonden van de serie, waarin geniepige streken op Wall Street worden afgewisseld met politieke steekspelletjes.

Conversietherapie

Isaacs ouders zijn Koreaanse migranten. Zijn moeder voedde hem in haar eentje op in Californië, hij is enig kind. Isaac is gay en zijn moeder stuurde hem van zijn dertiende tot zestiende levensjaar naar conversietherapie. Toen dat niet hielp, werd hij door haar verstoten.

Inmiddels zijn de banden weer aangehaald. In 2015 creëerde Isaac de hashtag #AccordingToMyMother, waarmee hij komische conversaties deelde met zijn moeder. Dit groeide uiteindelijk uit tot een korte film en een pilot voor een tv-serie.

Op Instagram deelt Isaac veel selfies, soms met zijn vriend ernaast. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS