Hot op Instagram: acteur Timothée Chalamet

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Timothée Chalamet ‘brak’ het internet afgelopen weekend met zijn verschijning op het Filmfestival in Venetië. De Call Me By Your Name-acteur droeg een vuurrode glimmende outfit waarin zijn blote rug en armen volledig zichtbaar waren. Genoeg reden dus om even op zijn Instagram-account te kijken. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Timothée Chalamet was in Venetië voor de promotie van zijn nieuwste film Bones and All, waarin hij en Taylor Russell twee kannibalen spelen die verliefd op elkaar worden (tipje van de sluier: ze kunnen elkaar wel opvreten 🤪). Op het Filmfestival droeg hij een opvallende outfit met een opengewerkte rug. Toen de eerste foto’s online verschenen, gingen alle sociale platformen helemaal los.

Filmcarrière

Chalamet heeft er met z’n 26 jaar al een behoorlijke carrière opzitten. Als tiener debuteerde hij in de tv-serie Law and Order, maar zijn grote doorbraak volgde vijf jaar geleden met de film Call Me By Your Name.

Daarna volgden rollen in The King, Little Women, Dune, Don’t Look Up en Bones & All. Volgend jaar verschijnt de film Wonka, een prequel van Charlie and the Chocolate Factory waarin hij de titelrol vertolkt.

Mode-icoon

In zijn jeugd speelde Chalamet professioneel voetbal, hij spreekt vloeiend Frans, woont in New York en is fan van hip-hop. Over zijn relationele status is weinig bekend.

Met zijn androgyne looks wordt hij gezien als een mode-icoon. Zo riep magazine GQ hem in 2020 uit tot best geklede man ter wereld. Hoe dat er uit ziet? Dat kom je te weten als je zijn Instagram-foto’s bekijkt. Hier de mooiste! En bekijk eerst even de teaser trailer van Bones & All...

Powered by Labrador CMS