Hot op Instagram: acteur Polo Morín

Binnenkort te zien in gay rom-com Red, White and Royal Blue

Leestijd: < 1 min

Er komt binnenkort weer een gay rom-com aan. Red, White and Royal Blue gaat over de zoon van de Amerikaanse president die verliefd wordt op een prins. Een van de rollen wordt gespeeld door de Mexicaanse acteur Polo Morín die openlijk gay is. We namen alvast een kijkje op zijn Instagram-account. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Red, White and Royal Blue is gebaseerd op de gelijknamige roman van Casey McQuiston uit 2019. Het verhaal draait om  Alex Claremont-Diaz, de oudste zoon van een fictieve president van de  Verenigde Staten, en zijn rivaliteit met de jonge prins van Wales, Henry. Nadat de twee grote opschudding hebben veroorzaakt op de bruiloft van de oudere broer van de prins, worden ze gedwongen om samen iets goeds te doen voor het Verenigd Koninkrijk.

Hun rivaliteit verandert al snel in een gedwongen vriendschap en bloeit daarna uit tot iets moois. De twee proberen hun relatie geheim te houden, ondanks hun zeer openbare leven en dat ook nog eens tijdens de herverkiezingscampagne van zijn moeder als eerste vrouwelijke president.

Cast

De rol van Alex wordt gespeeld door Taylor Zakhar Perez, Nicholas Galitzine is te zien als prins Henry. Andere acteurs die meewerken aan Red, White and Royal Blue zijn Stephen Fry, Uma Thurman en Polo Morín. De hoofdrolspelers komen vast nog aan de beurt in deze rubriek, maar deze week leggen we de focus op die laatste acteur.

Polo Morín is namelijk gevraagd als covermodel van ons zusterblad Attitude, met daarbij een fotoshoot waarvan onze collega’s een lekker broeierige making-of video online hebben gezet.

Hacker

Maar eerst even wat info over Morín zelf. Die heet voluit Leopoldo Morín Garza, is 31 jaar oud en komt uit Mexico. Hij is acteur en model en openlijk gay. In 2016 plaatste een hacker foto’s van hem op Moríns Facebook-pagina, op een moment dat de acteur nog niet open was over zijn homoseksualiteit. Hij zei destijds: “Ik heb niets te verbergen, maar bepaalde delen uit mijn leven houd ik liever voor mezelf.”

De acteur is overigens ook te zien in de Mexicaanse Netflix-serie High Heat (Donde Hubo Fuego), waarvan nieuwe afleveringen vandaag in première zijn gegaan. 

Afijn, Red, White and Royal Blue is te zien op Prime Video, maar wanneer precies? Dat weten we nog niet. Geniet daarom nu alvast van de making-of video en de mooiste Instagram-foto’s van Polo Morín.

Powered by Labrador CMS