Hot op Instagram: acteur Freddie Dennis uit Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Bridgerton is een van dé hitseries op Netflix. Donderdag gaat een spinoff van start met de naam Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Het is een prequel die gaat over de jonge jaren van de koningin. Acteur Freddie Dennis speelt een van de bijrollen in de serie. Hier zijn mooiste Instagram-foto’s.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is een prequel, waarin we het huwelijk van de machtige koningin Charlotte met koning George centraal staat. Een huwelijk dat niet alleen een groot liefdesverhaal is, maar ook zorgt voor verschuivingen binnen de gemeenschap. Het is het begin van de huidige sociale elite, de wereld van de personages uit Bridgerton. Bij het verschijnen van de trailer deelden we hier al eens een foto-gallery.

Acteur, model, reiziger en fotograaf

De jonge koningin Charlotte wordt gespeeld door India Amarteifo. Freddie Dennis is te zien in een van de bijrollen. Hij speelde eerder mee in een aflevering van de HBO MAX-serie The Nevers. Hij begon zijn carrière als model en is nu dus te zien in alle zes afleveringen van Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

Freddie komt uit Londen en is in 2021 afgestudeerd aan de Oxford School of Drama. Hij werkte daar veel met het National Youth Theatre. Naast acteur is Freddie fervent reiziger, schrijver en fotograaf: op zijn Instagram-account deelt hij veel portretten van de mensen die hij wereldwijd tegenkomt.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van Queen Charlotte, gevolgd door de mooiste foto’s van Freddies Instagram-account.

Powered by Labrador CMS