Hot op Instagram: acteur en Drag Race-jurylid Jeffrey Bowyer-Chapman

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Hij is te zien als helft van een gaykoppel in de horrorfilm Spiral, is jurylid van Drag Race Canada én hij is hot op Instagram: acteur Jeffrey Bowyer-Chapman. Hier de mooiste foto’s van zijn account.

Vorige week meldden we dat de film Spiral te zien is op het online streamingplatform Shudder. Het is een horrorfilm over een gaykoppel dat met hun zestienjarige dochter naar een klein dorp verhuist, op zoek naar een betere omgeving voor haar om in op te groeien. Met dat gegeven weet je natuurlijk meteen: dat gaat gruwelijk mis.

Acteur Jeffrey Bowyer-Chapman speelt Malik, de helft van het gaykoppel. Fans van American Horror Story herkennen hem uit het Apocalypse-seizoen. Daarvoor had hij een van de belangrijkere bijrollen in Unreal, een serie over een fictieve datingshow.

Daarnaast is Jeffrey jurylid in de Canadese versie van RuPaul’s Drag Race. Onlangs lag hij onder vuur omdat fans het niet eens waren met zijn commentaar, waarna hij zijn Twitter-account heeft gedeletet.

Op Instagram is Jeffrey nog wel actief, waar hij vrolijk poseert met Michelle Visage. Hier zie je de mooiste foto’s van zijn account.

Een bericht gedeeld door (@jeffreybchapman) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS