Hot op Instagram: acteur Emir Özden uit de film Not Knowing

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Emir Özden speelt de hoofdrol in Not Knowing, een Turkse film over een tiener die zich voortdurend wil bewijzen, zowel thuis als in zijn waterpoloteam. En dan doen er ineens geruchten de ronde over zijn seksuele oriëntatie. De film is te zien tijdens Pathé Pride Night op 7 december. Bekijk hier alvast Emirs mooiste Instagram-foto’s.

In de film Not Knowing speelt Emir Özden de zachtaardige scholier Umut, die net als zijn ouders een onzekere toekomst tegemoet gaat en er net als zij mee moet leren leven dat op sommige vragen in het leven geen concrete antwoorden zijn.

Wie is Emir Özden?

Emir Özden werd op 21 oktober 1996 geboren in Istanbul en is 1,68 meter groot. Zijn moeder moedigde hem aan om acteur te worden en was degene die hem wees op een carrière in het theater. Daar is later ook film en tv bijgekomen.

Trailer en tickets

Not Knowing is op 7 december te zien tijdens Pathé Pride Night. De trailer vind je hier, net als informatie over tickets, tijden en in welke bioscopen de film te zien is. En dit zijn Emirs mooiste Instagram-foto’s.

Powered by Labrador CMS