Hot op Instagram: acteur Charlie Carver

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

In de nieuwe horrorserie Ratched is het gezicht van acteur Charlie Carver behoorlijk toegetakeld. Hij speelt een rol naast Sarah Paulson in de serie, die vanaf 18 september te zien is op Netflix. In het echt ziet Charlie er een stuk florissanter uit, zoals te zien is op zijn Instagram-account. Hier zijn mooiste foto’s.

Charlie Carver brak samen met zijn tweelingbroer Max door als acteur in de serie Desperate Housewives. Door de jaren heen is het vooral Charlie van wie we meer te zien kregen. Hij speelde in series als Teen Wolf en The Leftovers en is dit jaar te zien in The Boys In The Band, een verfilming van het bekende toneelstuk die wordt geproduceerd door Ryan Murphy. Die maakte ook Ratched, een serie over een horrorzuster waarvan we eerder vandaag de trailer lieten zien.

Charlie Carver is 32 jaar en vier jaar geleden vertelde hij dat hij gay is. Voor zijn rol in The Boys In The Band (het toneelstuk), dat gaat over een groep gays in New York, werd Charlie genomineerd voor een Broadway.com Audience Award voor zijn rol, in de categorie ‘favorite breakthrough performance’.

Wij neusden even rond op het Instagram-account van Charlie. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Een bericht gedeeld door (@charliecarver) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS