Hot op Instagram: acteur Carlos Cuevas uit de Netflix-serie Smiley

Hier zijn mooiste foto's

Leestijd: < 1 min

Smiley al gezien? In deze Spaanse Netflix-serie komt de knappe barman Àlex per ongeluk in contact met Bruno en dan ontstaat er al snel een broeierige situatie. De romcom is een hit en Carlos Cuevas die Àlex speelt, óók. Dit zijn de mooiste foto’s van zijn Instagram-account.

Smiley is de naam van een Spaanse tv-serie op Netflix. Dankzij een onbedoelde voicemail komt de knappe barman Àlex in contact met Bruno. Ze besluiten te gaan daten en dat is verre van saai.

Niet zijn type

In acht afleveringen van een dik half uur is te zien hoe Àlex en Bruno voor elkaar vallen. Aangezien het een rom-com is, slaat de vonk natuurlijk niet meteen over. Bruno blijkt helemaal niet Àlex’ type te zijn. Maar toch broeit er iets.

Àlex wordt gespeeld door Carlos Cuevas, die in 1995 werd geboren in Barcelona. Cuevas begon als 5-jarige al te acteren in reclamespot. In 2002 maakte hij al zijn filmdebuut in La mujer de hielo. In 2005, toen hij amper negen jaar was speelde hij de rol van Biel Delmàs in de Catalaanse tv-serie Ventdelplà, die tot 2010 liep.

Grote doorbraak

Na nog enkele rollen had hij als volwassen acteur een grote doorbraak in Merlí. De serie was zo populair dat deze gedubd werd in het Spaans zodat die ook in de rest van Spanje was te verstaan. In 2019 kreeg de serie een spin-off, Merlí: Sapere Aude, die ook op Netflix te zien is. In 2020 speelde hij in de driedelige minireeks Alguien tiene que morir, die ook voor Netflix werd gemaakt. 

Hieronder de trailer van Smiley, gevolgd door de mooiste Instagram-foto’s van Cuevas.

Powered by Labrador CMS