Hot op Instagram: acteur Bryan Terrell Clark uit Inventing Anna

Leestijd: < 1 min

Inventing Anna al gezien? De Netflix-serie verscheen alweer een tijdje geleden en gaat over een socialite die zich voordoet als iemand anders en zich een weg naar boven bluft in de rijkere kringen van New York. Bryan Terrell Clark speelt slechts een klein rolletje, dus keken we even verder dan deze serie. Hier zijn z’n mooiste Instagram-foto’s.

Bryan Terrell Clark is 42 jaar en komt uit Baltimore. Hij speelde de rol van dominee Logan in de serie Snowpiercer, had een bijrol in Empire en kroop in de huid van muziekproducent Terry Lewis in de tv-serie The New Edition Story.

Sneakerella

Binnenkort is hij te zien in Sneakerella, een moderne variant op het sprookje van Assepoester, die nu eens geen glazen muiltjes draagt maar hippe sneakers.

Clark heeft naast rollen in films en series ook veel gedaan op Broadway. Zo was hij te zien als George Washington in de musicalhit Hamilton.

Selfies en privékiekjes

Op zijn Instagram-account deelt hij voornamelijk selfies en privékiekjes, waarop zijn vriend regelmatig is te zien. Dit zijn z’n mooiste foto’s.

Powered by Labrador CMS