Hier zijn ze, de eerste beelden van de Sex and the City-revival

Leestijd: < 1 min

Sarah Jessica Parker heeft de eerste beelden gedeeld van And Just Like That, zoals het vervolg op Sex and the City is gaan heten. In december gaat de nieuwe reeks van tien afleveringen van start, met nieuwe belevenissen van Charlotte, Miranda en Carrie. Hier alvast een voorproefje.

Actrice Sarah Jessica Parker biedt een kijkje achter de schermen bij de Sex and the City-revival. In de eerste beelden van And Just Like That is te zien hoe Carrie, Miranda en Charlotte door de straten van New York City paraderen in de laatste mode. Ook zien we hoe ze samen lol maken op de set.

Wat weten we zoal over de reboot?

Waarover And Just Like That precies gaat, blijft ongewis: alle details over verhaallijnen en dergelijke zijn strikt geheim. Wat we eerder meldden is dat dat Sara Ramírez een rol krijgt in de nieuwe serie, als non-binaire stand-up comedian die een podcast heeft waarin Carrie regelmatig te gast is.

Ook weten we dat Kim Cattrall niet langer te zien zal zijn als Samantha Jones. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon moeten het als Carrie Bradshaw, Charlotte York en Miranda Hobbes dus zonder haar stellen.

Ongelooflijk wit

De serie pakt de draad op na twintig jaar. De oorspronkelijke Sex and the City is niet meer helemaal van deze tijd, riep Nixon eerder dit jaar: “De serie was ongelooflijk wit.”

Naast de drie hoofdrolspelers keren ook Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler en Willie Garson terug in And Just Like That. Die laatste overleed tijdens de opnames van het nieuwe seizoen. Naast Sara Ramírez is er nog een nieuw gezicht toegevoegd aan de cast: Sarita Choudhury.

Tien afleveringen

Het eerste seizoen van And Just Like That bestaat uit tien afleveringen en is te zien vanaf december op de Amerikaanse zender HBO Max. Nederland volgt ongetwijfeld, maar wanneer precies is nog niet bekend. Hier de eerste beelden.

Powered by Labrador CMS