Young Royals - seizoen drie

Hier zijn de eerste foto’s van Young Royals – seizoen drie

Vanaf maart te zien op Netflix

Leestijd: 1 min

Het derde en laatste seizoen van Young Royals verschijnt in maart op Netflix. Hoe gaat het verder met de Zweedse prins Wilhelm, die moest toezien hoe een seksvideo van hem en zijn geheime liefde Simon was gelekt. Overleeft hun relatie dit incident? Hoe reageert de koninklijke familie? Let op: de eerste foto’s bevatten spoilers.

Netflix heeft een serie van acht foto’s gepubliceerd van het derde en laatste seizoen van Young Royals. Vanaf maart is te zien hoe het verdergaat met prins Wilhelm (een rol van Edvin Rying) en zijn geheime liefde Simon (gespeeld door Omar Rudberg) die samen naar de kostschool Hillerska gaan.

 uitgelekte seksvideo

Het tweede seizoen eindigde ermee dat Wilhelm, de toekomstige koning van Zweden, toegaf dat hij het was die te zien is in een uitgelekte seksvideo met zijn kostschoolgenoot en geheime liefde Simon. Vlak voor Wilhelms speech had Simon eindelijk zijn liefde voor de prins bekend en verteld dat hij bij hem wilde zijn, in het geheim of niet. Aanvankelijk wilden Wilhelm en zijn familie de zaak in de doofpot stoppen omdat alleen Simon herkenbaar in beeld was en Wilhelm niet. Maar daar stak de kroonprins dus hoogstpersoonlijk een stokje voor.

De officiële synopsis voor het derde seizoen luidt: “De toespraak van Wilhelm heeft gevolgen voor de hele school, nu Hillerska wordt geconfronteerd met de ernstigste crisis van de school. De prins en Simon zijn vastbesloten om samen te zijn, maar wat zijn ze bereid om op te offeren als ze beseffen dat hun vrijheid en liefde in strijd kunnen zijn met de koninklijke idealen, tradities en verantwoordelijkheden?”

nog meer drama

De verboden romance van Wilhelm en Simon is niet het enige dramatische aspect dat aan bod komt. In de finale van seizoen twee onthulde Sara (gespeeld door Sara Frida Argento) haar geheime romance met August (Malte Gårdinger), waardoor haar broer en vriend Felice (Nikita Uggla) woedend werd. Vervolgens verliet ze Hillerska en liet ze aan de autoriteiten weten wie de seksvideo had gelekt.

Op de acht nieuwe foto’s is te zien dat Sara bezorgd kijkt, dat August op een bed zit (in afwachting omdat hij wordt ontmaskerd als maker van de seksvideo?) en hoe Wilhelm zijn vriend Simon lijkt voor te stellen aan de koninklijke familie.

Young Royals
Young Royals
Young Royals
Young Royals
Young Royals
Young Royals
Young Royals
Young Royals
Powered by Labrador CMS