Hot op Instagram

Hier zijn de eerste foto’s van de Red Hot Calendar 2021

De roodharige heren gaan terug naar de natuur

Leestijd: < 1 min

Op de kalender gaan de hunks van de Red Hot Calendar all the way, om geld in te zamelen voor het goede doel. Voor de editie van 2021 gaan de roodharige heren terug naar de natuur en willen ze bewustwording creëren rond teelbalkanker. Hier de eerste beelden, aangevuld met kiekjes van het Instagram-account van Red Hot.

De twaalf modellen poseren tussen de bloemen op de nieuwe Red Hot Calendar 2021. De opbrengst van de kalender gaat naar It’s in the Bag, een organisatie die bewustwording wil creëren rond teelbalkanker. Dit is een vorm van kanker die te genezen is, mits je er op tijd bij bent. Het is dan ook zaak om je zaakje regelmatig te controleren en je eventuele schroom opzij te zetten, mocht je iets vreemds of verdachts voelen.

Voor de Red Hot Calender 2021 is een Kickstarter-campagne live gegaan, om het doel te ondersteunen. Doneer je een bedrag, dan krijg je in ruil daarvoor extra ‘goodies’. Hier onder de eerste beelden (in gecensureerde vorm, want de makers willen natuurlijk zoveel mogelijk kalenders verkopen), gevolgd door beelden van het Red Hot Instagram-account.

Een bericht gedeeld door (@redhot100) op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Een bericht gedeeld door

Powered by Labrador CMS