Hier is de trailer van gay kerstfilm The Holiday Sitter

Een goede Christmas romcom gaat er altijd wel in!

Leestijd: < 1 min

In de film The Holiday Sitter wordt Sam verliefd op zijn buurman Jason, nadat hij die laatste heeft gevraagd om op zijn neefje en nichtje te passen die tijdens de kerstvakantie bij hem logeren. Bekijk hier de trailer van deze christmas rom-com.

Het is een klein trendje van de laatste jaren: Amerikaanse zenders brengen kerstfilms uit met een gay thema. In 2019 kwam Lifetime met Twinkle All The Way, een jaar later was Happiest Season te zien op Hulu en vorig jaar bracht Netflix de film Single All The Way.

Hallmark

De tv-zender die nog nooit eerder een film met een lhbtq kerstthema heeft gemaakt, was Hallmark. Daar komt nu verandering in met de film The Holiday Sitter. Deze film gaat over Sam (een rol van Jonathan Bennett, bekend van Mean Girls), die zijn buurman Jason (gespeeld door George Krissa) vraagt om op zijn neefje en nichtje te passen die bij hem logeren tijdens de kerstvakantie.

Gaandeweg bloeit er iets moois op tussen de twee. Beide acteurs zijn in werkelijkheid ook gay, net als Amy Goodmurphy die te zien is als Sams beste vriendin Ellie. Zij vertelde in een interview met Pinknews dat zij in haar jeugd nooit naar films met lhbtq-verhalen kon kijken omdat die destijds nog niet werden gemaakt. Volgens haar is The Holiday Sitter niet anders dan de andere films die Hallmark uitzendt. “Maar hier draait het gewoon om de liefde tussen twee mannen.”

Trailer

Of de film in Nederland is te zien? Dat is niet bekend. Maar hier is in ieder geval de trailer.

Powered by Labrador CMS