Het vierde seizoen van Sex Education komt eraan: hier de eerste beelden!

Leestijd: < 1 min

Netflix heeft een teaser trailer gedropt waarin de eerste beelden zijn te zien van het vierde en helaas ook laatste seizoen van Sex Education, de serie waarin Otis sekstips geeft aan zijn medeleerlingen. 21 september is het zover.

Sex Education gaat over Otis (een rol van Asa Butterfield) wiens moeder (Gillian Anderson) sekstherapeut is. Hij besluit de kennis die hij via haar opdoet over seks te gebruiken door zijn medeleerlingen tips te geven over hun relaties, verliefdheden en eerste verkenningen op seksueel gebied, terwijl hij zelf met problemen kampt op dat gebied.

Volgende stap: studeren

De serie speelde zich af in en rond het Moordale College, een middelbare school. In het vierde en laatste seizoen is te zien hoe Otis en zijn voormalige klasgenoten zich voorbereiden op de volgende stap: ze beginnen aan hun examenjaar op het Cavendish Sixth Form College.

In een eerste trailer Geeft Otis een presentatie aan een groep studenten, die hij aftrapt met de tekst: “Ik besteed een groot deel van mijn vrije tijd aan denken aan seks. Ik leef en adem seks, de hele dag. Elke dag. Denken aan seks is heel natuurlijk voor mij.” En dan wordt het ongemakkelijk en reageert de groep studenten geschokt: “Dit omdat ik alles heb geleerd van mijn moeder.”

Teaser trailer

Net wanneer iedereen denkt dat Otis seks heeft met zijn moeder, grijpt zijn goede vriend Eric in en roept: “For God’s sake, zeg er dan bij dat je sekstherapeut bent.” Afijn, de toon is gezet voor een opmerkelijk begin van Otis’ eerste studiejaar.

Het duurt nog even voordat de nieuwe afleveringen van Sex Education te zien zijn op Netflix: 21 september gaat het vierde seizoen in première. Hier alvast de eerste beelden in een nieuwe teaser trailer.

Powered by Labrador CMS