Help de doofblinde Driss zijn droom waar te maken

Doe mee en doneer!

Leestijd: < 1 min

Driss Oukake is doofblind. Hij heeft de droom om volgend schooljaar naar Galluadet University te gaan. Helaas kan hij deze opleiding niet zelf betalen. Via GoFundMe vraagt hij om hulp. Kom in actie en doneer!

Driss Oukake komt uit Groningen en is 28 jaar. Hij is doofblind. Driss beheerst de Nederlandse Gebarentaal en heeft daarnaast ook een Syndroom van Usher en type 1. Dit betekent dat hij doof is geboren en rond zijn tiende jaar last kreeg van nachtblindheid. En dat zijn zicht in de toekomst zal afnemen. De kans bestaat dat hij blind zal worden.

Zijn droom: naar de universiteit

Afgelopen jaar heeft Driss de studie Maatschappelijke Zorg afgerond. Zijn volgende droom is om volgend schooljaar naar Gallaudet University te gaan. Gallaudet University heeft leerrijke programma’s voor doofblinden, maar helaas kan hij een schooljaar aan de universiteit niet volledig zelf betalen. Daarbij heeft hij jouw hulp nodig.

Wil je Driss helpen zijn droom waar te maken? Dat kan door een kleine of grote donatie te geven op zijn GoFundMe-pagina. Ook als je niet kunt doneren, kun je helpen: deel dit artikel, zo help je hem ook.

Kom in actie en doneer

Alles bij elkaar hoopt Driss 50.000 euro in te zamelen. Meer informatie over dit geldbedrag vind je hier. Het bedrag boven de 50.000 euro zal Driss doneren aan de Ushersyndroom Stichting.

Klik hier en doneer nu!

Coverbeeld: Istock

Powered by Labrador CMS