Heerlijk genieten in het Thermae 2000 Wellness Hotel

Leestijd: < 1 min

Het is heerlijk om op en top te ontspannen en even helemaal tot rust te komen in een luxe wellness. Je voelt je daarna als herboren en kunt de hele wereld aan. Ben jij op zoek naar een wellnesshotel in Nederland? Bij het Thermae 2000 Wellness Hotel in Valkenburg kun je optimaal genieten.

Thermae 2000 op de Cauberg in Valkenburg

Het Thermae 2000 is een luxe wellness resort in Valkenburg. Het ligt op de Cauberg en biedt je een prachtig uitzicht over de Limburgse heuvels. Het resort is van alle gemakken voorzien. Er zijn 62 ruime kamers en fijne wellnessfaciliteiten om op en top te genieten. 

Kamers met massagestoel en whirlpool

De Superior Relax Room en de Piramide Suites zijn de meest luxe kamers. Bij de Superior staat er een fles wijn voor je klaar en geniet je van een plankje met lokale Limburgse specialiteiten. Er is zelfs een massagestoel om lekker in te relaxen. In de Piramide Suites kijk je vanuit je eigen whirlpool naar het schitterende Limburgse landschap.

Heerlijke wellnessfaciliteiten

Het hotel is via een gang verbonden met het wellnesscentrum. Je loopt dus vanuit je kamer in je badjas zo naar de wellnessfaciliteiten. Hier kun je heerlijk baden in het verwarmde buitenzwembad of een thermaal binnenbad. En ga jij graag naar de sauna? Bij deze en andere wellness tips vind je verschillende soorten sauna’s en opgietingen.

Massage- en beautybehandelingen

Er zijn ook verschillende massage- en beautybehandelingen. Laat jezelf lekker verwennen met een massage, gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling. Een unieke belevenis is de Vino Therapy. Hierbij wordt overgebleven wijnpulp gebruikt om in te baden. Je baadt dus letterlijk in Limburgse wijn. Hier worden rozenblaadjes en Calendula aan toegevoegd. Dit is kalmerend voor je huid en gezond voor je.

Culinaire hoogstandjes 

Ook voor lekker eten en drinken hoef je de Cauberg niet af. Er zijn namelijk twee restaurants, een loungebar en een foodtruck waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Natuurlijk mag een stukje Limburgse vlaai niet ontbreken. 

Speciaalbier 

Op het Infinitum dakterras heb je tijdens het eten een spectaculair uitzicht. Ben jij een bierliefhebber? Proef dan ‘Cauwe’, een speciaalbier dat is gebrouwen met mineraalwater uit een 80 meter diepe bron op de Cauberg en heerlijk verfrissend smaakt. Maar je kunt hier natuurlijk ook terecht voor een frisse cocktail of een lekker wijntje. 

Ben jij wel toe aan wat rust en ontspanning? Dan kun je optimaal genieten van al het fijns dat het Thermae 2000 Wellness Hotel in Valkenburg te bieden heeft. Nog meer tips voor leuke dagjes uit of een weekendje weg vind je bij Lekkerwegtips.nl waar je ook een overzicht kunt vinden met nog meer wellness hotels.

Powered by Labrador CMS