Heartstopper op Netflix: bekijk de eerste beelden

Over de liefde tussen twee schooljongens

Leestijd: < 1 min

Over dik een maand verschijnt Heartstopper op Netflix, een serie over twee verliefde schooljongens die is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel. In de eerste beelden is te zien hoe Charlie en Nick elkaar voor het eerst ontmoeten.

Eerder deelden we al de eerste foto’s van de cast van Heartstopper, de serie over de ontluikende liefde tussen Charlie en Nick die vanaf 22 april te zien is op Netflix. Nu is ook een eerste teaser verschenen van de tv-serie, die is gebaseerd op de graphic novel van Alice Oseman.

Ontluikende liefde

Heartstopper gaat over de ontluikende liefde tussen de scholieren Charlie Spring en Nick Nelson. Ook leer je hun vrienden kennen in hun zoektocht naar zichzelf. In de onderstaande teasertrailer is te zien hoe Charlie en Nick elkaar voor het eerst ontmoeten en hoe ze een aantal ongemakkelijke momenten delen.

Ook maak je kennis met Charlies beste vrienden, Tao en Elle. Die laatste is weer bevriend met Tara en Darcy, die een relatie met elkaar hebben. Joe Locke en Kit Connor zijn te zien als Charli en Nick. Yasmin Finney speelt Elle Argent, William Gao is Tao Xu, Corinna Brown en Kizzy Edgell kruipen in de huid van Tara Jones en Darcy Olsson.

Teaser

Heartstopper is geregisseerd door Euros Lyn, bekend van Doctor Who. De serie is vanaf 22 april hier te vinden op Netflix. Bekijk alvast de teaser.

Powered by Labrador CMS