Halloween: dit zijn de beste kostuumideeën voor dit jaar

Leestijd: < 1 min

Op 31 oktober is het weer Halloween. Dit griezelfeest is vanuit de Verenigde Staten over komen waaien, en is allang niet meer alleen een spooky dag.

Er zijn namelijk in Nederland meer dan genoeg Halloweenfeestjes om naartoe te gaan, waar je verkleed kan als monster, maar ook gewoon als je favoriete idool of natuurlijk in je meest sexy outfit. Hier alvast een aantal ideeën op een rijtje.

Vampier

“Jij ziet er lekker uit, van jou zou ik wel een hapje willen nemen”: met een vampieroutfit heb je meteen een goede openingszin te pakken. Naast zwarte kleding en cape heb je niet veel nodig om er als een vampier uit te zien.

Ga je liever voor de sexy vampier look à la Twilight? Dan is een glinsterende body spray een musthave! Met een ontbloot bovenlijf, witte schmink en een vampieren gebitje voor die puntige hoektanden ben jij er zometeen helemaal klaar voor! In wie zet jij je tanden tijdens Halloween?

Mario & Luigi

Als je samen met een vriend gaat, is Mario & Luigi een zeer geschikte duo-outfit. Het is voor iedereen duidelijk dat jullie samen zijn gekomen. Het enige wat je als Halloween kleding nodig hebt is een rood en groen shirt en pet en een blauwe overall. Zet een witte M en L op de petjes en maak je look af met een mooie nepsnor en je beste Italiaanse accent.

..of ga als Heerser Van De Nijl Farao Thoetmoses!
..of ga als Heerser Van De Nijl Farao Thoetmoses!

Sexy brandweerman

Een echte klassieker: ga verkleed als sexy brandweerman. Een lange broek met bretels en een brandweerhelm is het enige wat je écht nodig hebt. Neem nog een waterslang mee om de look compleet te maken. Misschien kan je zelfs iets meenemen waarmee je water kan spuiten? Dat is meteen ook weer een mooie ijsbreker: ‘Ik moest je even blussen, want je bent zo heet!’

Elton John

Zanger Elton John heeft in zijn carrière ontzettend veel opvallende kostuums gedragen. Genoeg om uit te kiezen dus, als je als dit icoon op het Halloweenfeest wilt verschijnen. Harry Styles gaf in 2018 alvast het goede voorbeeld en ging toen als Elton John verkleed

Toetanchamon

Draag jij graag flink veel eyeliner? Dan kan je je helemaal uitleven door als Toetanchamon verkleed te gaan. Deze farao had vooral een opvallende kroon, waarmee voor iedereen duidelijk is wie je bent als je deze draagt. Combineer het met een klassieke farao jurk of draag een korte rok met ontbloot bovenlijf.

Wizard of Oz

The Wizard of Oz mag uiteraard niet ontbreken in dit lijstje. Ga verkleed als Dorothy of leef je uit door jezelf om te toveren tot vogelverschrikker of tin man. Verschijn je met een hele vriendengroep op het Halloweenfeest? Kies dan allemaal een personage uit de film! 

Op naar het Halloweenfeest!

Hou jij wel van een verkleedpartijtje op z’n tijd? Dan mag je Halloween zeker niet overslaan. Begin alvast met het kiezen van je kostuum, zodat je er helemaal klaar voor bent!

Powered by Labrador CMS