Grappig: iemand heeft een Gay Sauna Bordspel bedacht

Lekker naughty. Iets voor jou?

Leestijd: 1 min

Gay Sauna the Board Game is precies wat het belooft: een bordspel waarmee je stomende avonturen beleeft in een gay sauna. Aan de eerste beelden te zien is het bordspel nogal naughty. Iets voor jou?

Gay Sauna the Board Game is bedacht door Adrian Collier, die er ruim twee jaar aan heeft gewerkt. Hij testte het bordspel op saunagangers, die feedback gaven. Toen het spel vorm begon te krijgen, zegde Collier zijn baan als IT’er op om er fulltime aan te werken.

In het spel kies je een van de zes karakters met wie je vervolgens gaat cruisen. Je kunt per karakter je eigen ‘kinks’ kiezen, laten weten of hij top, bottom of versa is, en je kunt punten verdienen door jezelf op te laden, ‘before exploding in a big sticky mess’.

kickstarter

Afijn, het is veel leuker om het filmpje te bekijken dat is te vinden op de Kickstarter-pagina van Gay Sauna the Board Game. Collier zoekt namelijk naar financiers zodat hij zijn bordspel ook echt in productie kan nemen.

Vind je het een leuk spel? Reageer en doneer op deze pagina. En op de officiële website vind je meer informatie over het spel.

Gay Sauna the Board Game
Gay Sauna the Board Game
Powered by Labrador CMS