Geinige video: deze Golden Girls zitten in quarantaine

Drie dragqueens spelen Dorothy, Blanche en Rose na

Leestijd: < 1 min

Drie dragqueens spelen Blanche, Rose en Dorothy van de Golden Girls. Blanche wil heel graag naar spring break in Miami, maar van Dorothy moet ze binnen blijven. En dan komt Rose met een bizar quarantaineverhaal uit haar tijd in St. Olaf. De reden waarom ze zat opgehokt? Dat zie je hier.

In een ode aan de Golden Girls spelen drie dragqueens de wereldberoemde karakters na. Sherry Vine is te zien als de opstandige Blanche Devereaux, Jackie Beat kruipt in de huid van Dorothy Zbornak en Alaska duikt op als Rose Nylund.

De video is opgenomen met behulp van FaceTime. Te zien is hoe Blanche heel graag naar spring break wil in Miami, maar Dorothy probeert haar daarvan te weerhouden in verband met het coronavirus.

Dan duikt Rose op, die met een van haar oeverloze anekdotes aan komt kakken over haar leven in St. Olaf. Ze vertelt hoe haar dorp in quarantaine moest en waarom.

Op een gegeven moment wordt het nogal schunnig, waarop Dorothy Blanche tot de orde roept: “Dit is een familieshow!” Het antwoord van Blanche: “Honey, de enige familie die kijkt is een stel gay mannen.” Waarvan akte. Hier de beelden!

Powered by Labrador CMS