Winq ♥︎ hannah

Geef een glimlach cadeau!

Aan iemand met kanker die een oppepper kan gebruiken

Leestijd: < 1 min

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt ook als je ziek bent. Stichting Look Good Feel Better en hannah bieden daarom samen een heerlijke verwenbehandeling aan, voor mensen met kanker die wel een oppepper kunnen gebruiken. Wie geef jij een glimlach cadeau?

Uiterlijke veranderingen kunnen een grote invloed hebben op hoe iemand zich voelt. Uit onderzoek blijkt dat deze zichtbare veranderingen bij 75% van de kankerpatiënten impact hebben op hun zelfvertrouwen en sociale leven.

Aandacht voor jezelf en even nergens aan denken, zorgt dat je weer lekkerder in je vel zit en met een glimlach geniet. Deze ervaring laat iemand weer even gewoon zichzelf zijn. Een moment van ontspanning bij de hannah huidcoach of [ comfort zone ] beautyspecialist maakt het verschil.

Maak een afspraak

Vanaf 17 maart kun je bij de specialisten van hannah en [ comfort zone ] een afspraak maken voor een heerlijke verwenbehandeling en een oppepper van je huid. De behandelingen zijn bedoel voor mensen met kanker, waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan twaalf maanden geleden is.

Tijdens de actiemaand ‘Geef een glimlach cadeau’ staan de deelnemende salons van hannah klaar met een behandeling, met daarbij ook nog een hannah First Aid of een [ comfort zone ] REMEDY mini-kit om mee naar huis te nemen.

hannah First Aid

Ben je door ziekte gebonden aan zware medicatie zoals een chemokuur, dan verdraagt je huid nog maar weinig, waardoor deze uit balans raakt. Hiervoor heeft hannah First Aid ontwikkeld, voor onmiddellijke kalmering, verzachting en het bieden van comfort aan zelfs een zeer kwetsbare huid. First Aid verhoogt de weerstand en verdedigt de huid tegen schadelijke invloeden. Dit maakt First Aid een krachtige, breed inzetbare immuniteitsbooster.

[ comfort zone ] REMEDY

Een gevoelige, verzwakte huid reageert continu op externe factoren uit de omgeving, zoals wind, zon, verwarming, airco en zelfs op water. Bacteriën van buitenaf veroorzaken irritaties wanneer de huidbarrière is beschadigd. De REMEDY-producten van [ comfort zone ] bezitten de kracht van natuurlijke ingrediënten om de gezondheid van de gevoelige, verzwakte huid te bevorderen.

Over Look Good Feel Better

Stiching Look Good Feel Better wil voor alle mensen met kanker een positieve schakel zijn in het ziekteproces. Even niet bezig zijn met ziek zijn ,maar jezelf beter voelen. Teams van beautyprofessionals geven workshops in ziekenhuizen en online. Daarnaast informeert en adviseert Look Good Feel Better mensen met kanker, professionals en het Nederlands publiek over het thema ‘uiterlijke verzorging bij kanker’.

Geef een glimlach cadeau

Ben jij of ken jij iemand met kanker die wel een oppepper kan gebruiken? Geef jezelf of iemand anders dan een glimlach cadeau. Kijk op hannah.nl/glimlachcadeau en comfortzoneskin.nl/pages/geef-een-glimlach voor meer informatie en om direct een afspraak te maken!

Hannah
Hannah
Powered by Labrador CMS