Gay Men’s Chorus Manoeuvre viert 30-jarig bestaan met ‘Symphonica in Roze’

Leestijd: < 1 min

Alweer dertig jaar bestaat Gay Men’s Chorus Manoeuvre, en dat moet gevierd worden. Op 19 juni sluiten ze hun jubileumseizoen af met de voorstelling ‘Symphonica in Roze’: een muzikale ode aan dertig jaar gay zangplezier.

De mannen achter Manoeuvre hebben een afwisselend programma samengesteld, waarin ze klassiek uit de opera afwisselen met classics uit de popmuziek, van ‘Nessun Dorma’ tot ‘All About that Base’ en van ‘Dancing Queen’ tot ‘Con te Partiro’.

Videofragmenten

Ook komen de koorleden zelf aan het woord in videofragmenten waarin ze reflecteren op het jubileum en de relevantie van het koor vandaag en in de toekomst. We blijven het belangrijk vinden onze stem te laten horen, iets wat we graag delen met onze fans, vrienden, familie en met de Amsterdammers.

Het koor staat zoals altijd onder leiding van Michael van Breemen en wordt tijdens deze feestelijke voorstelling begeleid door sopraan Sabine Kirsten en zes muzikanten bestaande uit pianist Alberto Klein Goldewijk, bassist Wouter Kronenberg en het strijkkwartet Ravivo uit Utrecht.

Drie jaar voorbereiding

“Na twee seizoenen met vrijwel geen optredens en geen slotconcert, zijn we natuurlijk erg blij en trots dat we ons jubileumjaar nu weer met een mooie voorstelling kunnen afsluiten”, vertelt Manoeuvre-voorzitter Rob Bergmans. “Tussen alle lockdowns door, hebben we ons al met al wel drie jaar kunnen voorbereiden, dus we denken dat we het publiek iets moois en bijzonders gaan bieden.”

Manoeuvre geeft op 19 juni twee voorstellingen van ‘Symphonica in Roze’, een om 13:00 uur en een om 16:30 uur. Beiden zijn te zien  in Move Amsterdam aan het Stadionplein. De tweede voorstelling is uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar voor 13:00 uur.

Tickets kun je bestellen via www.manoeuvre.nl.

Manoeuvre
Manoeuvre
Powered by Labrador CMS