Ga jij naar het Rainbow Festival in Den Haag?

Bekijk hier het programma

Leestijd: < 1 min

Dit jaar geen Haagse Pride, maar wel een groot feest in het PAARD. Op zaterdag 27 augustus hangen de regenboogvlaggen uit bij de grootste club van Den Haag. Een feest voor de gehele lhbtq-gemeenschap en iedereen die gezellig wil aanschuiven. Bekijk hier het volledige programma.

Het was na corona op korte termijn niet meer mogelijk een haagse Pride te organiseren. Maar een groot kleurrijk feest om de diversiteit te vieren mocht dit jaar zeker niet ontbreken, vindt de organisatie van The Hague Rainbow Festival.

Op zaterdag 27 augustus hangen daarom de regenboogvlaggen uit bij de grootste club van Den Haag, het PAARD. Een feest voor de gehele lbhtq-gemeenschap en iedereen die gezellig wil aanschuiven.

Grote Zaal - Manjefiek

Het langst bestaande queer feest van Den Haag is terug en zal deze zaterdag de grote zaal gaan hosten. Een kleurrijk feest waar de combinatie van muziek en entertainment de bezoeker zal doen overladen met het ultieme Pride gevoel. 

DJ's: Aiscream - Quinten de Rozario - Josh Charm
Muziekstijl: Pride - Dance - Pop
Dragqueens: Stevie Stunner - Miss Magic Merlot - Rosé Sheneé Plastique
Entertainment: Rainbow Festival Entertainment Crew

Kleine Zaal - Headrush

De Techno liefhebbers kunnen heerlijk los in de kleine zaal. Dit Amsterdamse techno feest is powered bij het bekendste queer platform van Amsterdam: MEIJT! Trek je terug in deze underground techno groot en geniet van de heerlijkste techno.

DJ's: Dion Visser - Balster
Muziekstijl: Techno

Pre Party - Drag Show

Speciaal voor deze editie zal er alvorens het officiële feest een pre party plaats gaan vinden in de kleine zaal van het PAARD. Twee uur extra feest met een spectaculaire Dragshow. 

Host / DJ: Aiscream
Dragqueens: Stevie Stunner - Miss Magic Merlot - Rosé Sheneé Plastique

Kijk voor informatie over alle begintijden en tickets op de website van Rainbow Festival.

Powered by Labrador CMS