Ga jij naar het concert van queer icoon Troye Sivan in Amsterdam?

Leestijd: < 1 min

Zijn hitsingle ‘Rush’ is vernoemd naar een poppersmerk en zijn video voor ‘One Of Your Girls’ geeft hij acteur Ross Lynch een lapdance in drag: met Troye Sivan is een nieuw queer icoon opgestaan. En je kunt hem van dichtbij gaan bekijken, want Troye komt naar Nederland: volgend jaar juni staat hij in de Amsterdamse AFAS Live. Tickets zijn vanaf vrijdag te koop.

Regelmatig schrijven we hier over de strapatsen, het liefdesleven en de muziekvideo’s van Troye Sivan. De Australische zanger is aan een gestage opmars bezig en dit jaar verscheen zijn Something To Give Each Other, met daarop de singles ‘Rush’, ‘Got Me Started’ en ‘One Of Your Girls’.

Nu was er rond de video rond ‘Rush’ even een gedoetje omdat de modellen die te zien waren wel heel erg eenzijdig waren, maar da’s eigenlijk de enige kritiek die Troye krijgt op zijn muziek. De gerenommeerde muzieksite zette de track vandaag zelfs op nummer negen in de lijst met de beste honderd honderd songs van 2023.

Ook zijn bijdrage aan de verder met de grond gelijk gemaakte HBO-serie The Idol werd geprezen.

20 juni 2024: AFAS Live

Onlangs werd bekend dat Troye Sivan de wereld rondtrekt met zijn Something To Give Each Other Tour. Op 20 juni 2024 doet hij Nederland aan en is hij te zien in AFAS Live in Amsterdam. De officiële voorverkoop is nog niet begonnen, dus hou hun website in de gaten: vanaf 8 december zijn tickets verkrijgbaar vanaf 09:00 uur.

Powered by Labrador CMS