Ga jij deze zomer ook mee op Hojokamp?

Leestijd: < 1 min

Hojokamp is een kamp dat specifiek op jongeren is gericht die met homo-, biseksuele en/of transgender gevoelens rondlopen. Tijdens dit kamp kan iedereen helemaal zichzelf zijn en anderen leren kennen. Iets voor jou?

Hojokamp is een gezellig kamp voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar die met homo-, biseksuele- en/of transgender (lhbtq) gevoelens rondlopen. Hojokamp biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en om helemaal jezelf te kunnen zijn door middel van workshops en leuke activiteiten.

Vrienden voor het leven

De vrijwilligers die Hojokamp begeleiden, organiseren allerlei activiteiten en teamtalks. De jongeren die elkaar leren kennen via het kamp, zijn al snel vrienden voor het leven en je hebt gegarandeerd een heel toffe week.

Tijdens het kamp is er voor iedereen de kans om met elkaar in gesprek te gaan en jongeren te ontmoeten die misschien wel precies dezelfde lhbtq-gevoelens delen. Af en toe wordt er natuurlijk gehuild, maar vooral wordt er ontzettend veel gelachen. Vermaak, gezelligheid en ontspanning is waar het hier voornamelijk om gaat.

Iets voor jou?

De vrijwilligers organiseren Hojokamp sinds 2002 en al ruim 1.600 jongeren tussen de 13 en 25 jaar oud gingen jou voor. Dit jaar is het eerste Hojokamp van 6 t/m 10 augustus en het tweede kamp van 11 t/m 15 augustus. Wil je meer weten? Ga dan naar Hojokamp.nl.

Powered by Labrador CMS