Versace Pride Collectie 2024

Foto’s: zo ziet de Pride-collectie 2024 van Versace eruit

Van shirts en sokken tot zwemslips en jockstraps

Leestijd: 1 min

Pride-sokken, oorbellen, een zijden shirt, een zwemslip of een sexy jockstrap: Versace heeft in samenwerking met de Elton John Aids Foundation een nieuwe Pride-collectie ontworpen. Het kost wat, maar dan heb je ook iets bijzonders in huis en een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Het modemerk Versace staat bekend om z’n uitzinnige prints in felle kleuren die ook nog eens heel veel geld kosten. Maar iedereen ziet wel meteen dat je iets van Versace aanhebt.

elton john aids foundation 

Voor de nieuwe Pride-collectie is Versace een samenwerking aangegaan met de Elton John Aids Foundation, waarbij voor ieder verkocht stuk uit deze collectie 10% naar deze stichting gaat. En als je nagaat dat een shirt van zijde met daarop de bekende Barocco-print waaraan regenboogkleuren zijn toegevoegd 1.300 euro kost, dan levert dat de stichting toch alweer mooi 130 euro op.

Donatella Versace staat al jaren bekend als ally van de lhbtiq+-gemeenschap. Eerder dit jaar won ze de Game Changer Award en ze is ambassadeur van het Los Angeles LGBT Center. Dat er een Pride-collectie is, verbaast dan ook niet.

collectie 

Waaruit bestaat die Pride-collectie zoal: zwemkleding (waaronder een minuscule zwemslip), ondergoed (met daarbij een jockstrap, een thong en een boxershort), dat zijden shirt van 1.300 euro dus, een denim jack dat zelfs nóg meer kost, Pride-oorbellen, een cap, sokken, een bralette, een halsketting, T-shirts en shorts.

De collectie is verkrijgbaar via de website van Versace, ook in Nederland. Hier een aantal campagnefoto’s, geschoten door Dale Cutts. De modellen die te zien zijn, zijn Matheus Hava, Ingryd Marins en Stav Strashko.

Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Versace Pride-collectie 2024
Powered by Labrador CMS