Foto’s: Madonna-fans Chris en Neil trouwden Like A Virgin-style met elkaar

Leestijd: < 1 min

De Australiërs Chris en Neil zeggen dat ze allebei al sinds 1983 zijn geobsedeerd door Madonna. Ze gaven elkaar onlangs het ja-woord in de stijl van een Madonna’s eerste hits, ‘Like a Virgin’. Bekijk hier de foto’s van hun ‘Virgin Wedding’…

Chris en Neil zijn al Madonna-fan vanaf het prille begin en op hun Instagram-account is te zien hoe hun hele huis is volgestouwd met memorabilia van de Queen of Pop. Niet gek dus, dat hun bruiloft ook in het teken stond van Madonna.

Maagdelijk wit

Beide heren waren gekleed in maagdelijk wit. Allebei droegen ze een BoyToy-riem, net als Madonna deed in haar Like a Virgin-periode. Het oudste bruidsmeisje droeg dezelfde outfit als Madonna tijdens haar eerste optreden bij de MTV Awards in 1984.

Er trad ook nog een dragqueen op, BeBe Gunn. Uiteraard deed ze een lipsync-verie van ‘Like A Virgin’. Helaas is dat optreden momenteel even niet online terug te kijken, maar wie weet komt deze video binnenkort weer online.

Geestige onderschriften

BoyCulture verzon geestige onderschriften bij de foto’s, waarvan een aantal staan op het Instagram-account van Chris en Neil. Wat Madonna er zelf van vond? Dat is helaas niet bekend…

Bekijk hier de fotoreportage van Chris en Neil:

Powered by Labrador CMS