Fellow Travelers: Matt Bomer en Jonathan Bailey beantwoorden vragen over de serie

Leestijd: < 1 min

De tv-serie Fellow Travelers gaat over Tim en Hawk, die een relatie met elkaar krijgen in Washington D.C. in de benauwende jaren vijftig. De hoofdrolspelers hebben een video gemaakt, waarin ze tal van vragen beantwoorden over hun personages. Bekijk ook een sneak peek en een video achter de schermen.

Fellow Travelers is een miniserie over de geheime relatie tussen de charismatische en ambitieuze Hawk en de vrome, idealistische Tim, twee politieke stafmedewerkers die op elkaar verliefd worden in de jaren vijftig van de vorige eeuw, een tijd waarin de oorlog werd verklaard aan ‘subversieven en seksueel afwijkende personen’.

Vier decennia

In de loop van vier decennia worden de hoofdpersonen uit Fellow Travelers gevolgd terwijl ze elkaar en anderen kruisen – tijdens de protesten tegen de oorlog in Vietnam in de jaren zestig, het door drugs gedreven hedonisme in de jaren zeventig en de aidscrisis in de jaren tachtig.

In een nieuwe video vertellen de hoofdrolspelers Jonathan Bailey (die Tim Laughlin speelt) en Matt Bomer (te zien als Hawkins ‘Hawk’ Fuller) over hun personages. Ze zijn ‘in character’, wat wil zeggen dat ze prachtige kostuums dragen in de video Getting Cozy with Matt Bomer en Jonathan Bailey.

Nog meer video's

Ook delen de makers een fragment waarin is te zien hoe Tim de nacht doorbrengt bij Hawk. Verder is er een video gemaakt waarbij de ze de kijker meenemen achter de schermen van de serie.

Fellow Travelers gaat vandaag van start op het Amerikaanse platform Showtime en een dag later op Paramount+. Waar en wanneer de serie in Nederland is te zien, weten we nog niet.

Powered by Labrador CMS