Fellow Travelers: bekijk deze pittige scène waarin Matt Bomer en Jonathan Bailey elkaar het hof maken

Leestijd: < 1 min

De seksuele chemie tussen. Jonathan Bailey en Matt Bomer spat ervanaf in een nieuw fragment van Fellow Travelers, dat voorafgaand aan de première van deze liefdesthriller online is gezet. Zie hier hoe de twee elkaar het hof maken.

Fellow Travelers is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Mallon en wordt omschreven als ‘een episch liefdesverhaal en een politieke thriller, waarin de romantiek wordt beschreven van twee zeer van elkaar verschillende mannen in het Washington uit het McCarthy-tijdperk.

Romance

Bridgerton-acteur Jonathan Bailey speelt Tim Laughlin, een jonge man die religieus en idealistisch is en optimistisch kijkt naar een wereld na de Tweede Wereldoorlog. Zijn leven verandert wanneer hij Hawkins Fuller ontmoet, die een politieke carrière achter de schermen heeft die hem geen windeieren legt. Fuller wordt gespeeld door Matt Bomer.

De twee beginnen een romance op het moment dat Joseph McCarthy en Roy Cohn de oorlog verklaren aan ‘subversieven en seksueel afwijkende personen’, waarmee een van de duisterste periodes in de Amerikaanse geschiedenis van de 20e eeuw wordt ingeluid.

Vier decennia

In de loop van vier decennia worden de hoofdpersonen uit Fellow Travelers gevolgd terwijl ze elkaar en anderen kruisen – tijdens de protesten tegen de oorlog in Vietnam in de jaren zestig, het door drugs gedreven hedonisme in de jaren zeventig en de aidscrisis in de jaren tachtig.

In een nieuwe sneak peek is te zien hoe Tim de jonge Hawk probeert te verleiden om mee te gaan naar een feest dat is georganiseerd door senator McCarthy. “Ik ben je jongen, toch?”, vraagt hij. “En je jongen wil naar het feest.” Helaas eindigt het fragment voordat dingen echt pittig beginnen te worden.

Acht afleveringen

Fellow Travelers is geregisseerd door Ron Nyswaner en in de acht afleveringen zijn ook Jelani Alladin, Allison Williams, Linus Roache en Chris Bauer te zien. De serie gaat op 27 oktober van start op het Amerikaanse platform Showtime. Waar en wanneer Fellow Travelers in Nederland is te zien, weten we nog niet.

Hier het nieuwe fragment.

Powered by Labrador CMS