Advertorial

Face & Lip Service: alles over injectables

Zo maak je een einde aan gezichtsverlies

Leestijd: 3 min

Lijk je door een verslapte kaaklijn en ingevallen wangen ouder dan je bent, en voel je je ook zo? Velthuis kliniek kan helpen om de balans in je gezicht te herstellen.

Dit wil je misschien niet horen maar het is toch echt waar: rond je dertigste beginnen de jaren zichtbaar te tellen. Het volume in je gezicht neemt langzaam maar zeker af. Maar de klok is wel degelijk een stuk terug te draaien. Met de huidige generatie injectables is het mogelijk om je frisse, jeugdige uitstraling terug te brengen.

Verslapping

Zit het je dwars dat door volumeverlies en huidverslapping je kin- en kaaklijn minder scherp zijn? Fillers bieden een oplossing: daarmee wordt volume gecreëerd waardoor de kaaklijn weer straktrekt.

Dat moet uiteraard met beleid gebeuren. Velthuis werkt met injectables die hyaluronzuur bevatten. Dit wordt snel in de huid opgenomen en houdt daar vocht vast. Zo wordt de huid dus van binnenuit opgevuld.

Na de behandeling kan je kaak een beetje rood of lichtgezwollen zijn maar dat verdwijnt meestal dezelfde dag. Na twee tot vier weken zie je het uiteindelijke resultaat. En dat kan wel tot achttien maanden aanhouden.

Lipfillers zijn tricky, je wilt niet eindigen met het gevreesde eendenbekje.

Ingevallen

Jukbeenderen zijn ijkpunten in je gezicht. Het is dan ook slikken als ze door dat vermaledijde volumeverlies een stoorzender gaan vormen. Naast ouder worden kunnen overigens ook stress, vermoeidheid of gewichtsverlies de oorzaak zijn van een ingevallen gezicht.

Wat de oorzaak ook is: als het je stoort dan wil je ervan af. En dat kan. Door volume aan de jukbeenderen toe te voegen worden de lijnen in je gezicht zachter en komen de oorspronkelijke gezichtscontouren weer terug. De ingreep is vergelijkbaar met die bij het behandelen van de kaaklijn, alleen heb je er nog langer plezier van – het effect houdt wel twee jaar aan!

Lippendienst

Dunne strepen waar eerst je lippen zaten, terwijl je liever volle lippen hebt à la Adam Lambert? Lipfillers zijn tricky, je wilt niet eindigen met het gevreesde eendenbekje.

De cosmetisch artsen van Velthuis gaan voor het beste, meest natuurlijke resultaat. Hierbij wordt gekeken naar de verhoudingen in je gezicht, volgens de golden ratio. Ook wordt met je besproken welke methode voor jou het meest geschikt is. Er zijn namelijk twee verschillende technieken om de lippen voller te maken: het kan met een fijne naald, of met behulp van een canule. Maar voor allebei geldt: geheel pijnloos is het niet. Dus daar moet je even doorheen om straks je killer smile weer op de wereld los te kunnen laten.

Velthuis-artsen worden uitgebreid getraind om volgens de MD Codes te behandelen.

Nieuwe benadering

Er zijn volop nieuwe ontwikkelingen als het gaat om injectables. In opkomst is de Full Face Approach. In tegenstelling tot de traditionele werkwijze waarbij alleen een probleem wordt behandeld, kiest de Full Face Approach ervoor het hele gezicht aan te pakken. Uitgangspunt is dat een gezicht één geheel vormt en dat een natuurlijk en beter resultaat mogelijk is door niet slechts een deel maar het geheel te behandelen.

Het paradepaardje van de Full Face Approach is de Liquid Facelift. Het is een populaire ingreep die gebaseerd is op zogenaamde MD Codes. Velthuis artsen worden uitgebreid getraind om volgens deze codes te kunnen behandelen. De methode houdt in dat het gezicht wordt ingedeeld in verschillende gebieden, ieder met een eigen code. Elk van deze zones wordt behandeld met een bepaalde filler. De hoeveelheid injectables wordt door de cosmetische arts gepersonaliseerd waardoor je een behandeling krijgt die maatwerk is.

Velthuis kliniek werkt met producten van Juvéderm. Wereldwijd is dit een van de bekendste en meest veilige fillermerken met passende producten voor elk deel van je gezicht en welke ingreep dan ook. Daarnaast biedt Velthuis Radiesse. Deze filler is volledig afbreekbaar. Het wordt binnen drie maanden door je lichaam afgebroken maar het resultaat blijft veel langer zichtbaar omdat deze bio-stimulator de huid aanzet om zelf nieuw collageen aan te maken.

De cosmetisch artsen bij Velthuis kijken samen met jou naar welke product voor jou het meest geschikt is en past bij je wensen – wat die ook zijn.

Fluïde

Wat dat laatste betreft: naast het terugbrengen van volume en het verzachten van het verouderingsproces, is traditioneel de wens van de meeste mannen dat hun masculiene kenmerken versterkt worden. Denk aan een krachtigere kaaklijn, een wat breder gezicht of een geprononceerde kin. Maar deze idealen zijn door de genderfluïde tijdsgeest aan het opschuiven. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat: bij de cosmetisch artsen van Velthuis is alles bespreekbaar. Mits het reëel en haalbaar is, uiteraard.

Meer weten of een intakegesprek inplannen? Ga naar de website van Velthuis kliniek of bel met 088 7785201. Velthuis kliniek heeft acht vestigingen door heel Nederland.

Powered by Labrador CMS