Everybody’s Talking About Jamie te zien op Amazon Prime Video

Vanaf 17 september, bekijk hier alvast de trailer

Leestijd: < 1 min

De verfilming van de Britse musical Everybody’s Talking About Jamie is vanaf 17 september te zien op Amazon Prime Video. De 16-jarige scholier Jamie New wil zijn droom verwezenlijken om dragqueen te worden. Bekijk hier de trailer vol glitter en glamour, maar ook vol vooroordelen en verdriet.

De 16-jarige Jamie New is een optimistische jongen met grote dromen. Hij fantaseert over een leven als dragqueen. Op zijn eerste schreden richting het podium stuit hij op vooroordelen. Een docent moet er niets van hebben dat Jamie zich als dragqueen verkleedt en ook zijn eigen vader vindt het maar niks. Maar gelukkig is zijn moeder er om hem te steunen, net als zijn vrienden.

Geen coming-outfilm

De film is geregisseerd door Jonathan Butterell, die ook verantwoordelijk was voor de theaterversie. Het script en de liedjes zijn geschreven door Tom MacRae. Butterell vertelde aan Entertainment Weekly: “Hoewel het vrij niche is om een film te maken over een 16-jarige jongen die tijdens het schoolgala uit de kast komt als dragqueen, moest dit geen coming-outfilm worden. Everybody’s Talking About Jamie gaat erover hoe je je plek in de wereld inneemt.”

Cast

Max Harwood speelt de rol van Jamie, Sarah Lancashire is te zien als zijn moeder Margaret. Shobna Gulati is Jamies beste vriendin Pritti Pasha en Raplhp Ineson kruipt in de huid van zijn tegenstribbelende vader Wayne New. Richard E. Grant heeft een rol als de iconische Loco Chanelle.

17 september

Everybody’s Talking About Jamie is vanaf 17 september te zien op Amazon Prime Video. In de eerstvolgende editie van Winq is een interview te lezen met Max Harwood. Hieronder alvast de nieuwe trailer.

Powered by Labrador CMS