Er komt een film over het leven van Cher

Leestijd: < 1 min

Cher is betrokken bij de verfilming van haar eigen leven en lange, lange carrière als zangeres en actrice. We hebben alvast de titel bedacht van deze biopic: heel standaard If I Could Turn Back Time. Of Do You Believe in Life After Cher?

Met haar 75 jaar is Cher een van de langst actieve artiesten die de internationale entertainmentwereld kent. In 2018 verscheen haar laatste album, genaamd Dancing Queen, en het tweede dat ze vulde met ABBA-covers. Aanleiding daarvoor was haar rol in de film Mamma Mia! Here We Go Again, een romcom die leunde op de liedjes van ABBA.

Grammy, Emmy en Oscar

In de zes decennia daarvoor had ze hits als ‘I Got You Babe’ samen met haar man Sonny Bono, een wekelijkse variétéshow (aanvankelijk ook met haar echtgenoot en daarna solo), scoorde ze een enorme reeks solohits en speelde ze in films als Moonstruck en Mermaids. Haar inspanningen zijn inmiddels bekroond met Grammy, Emmy en Oscar Awards.

Op de dag voor haar 75e verjaardag heeft Cher aangekondigd dat het tijd wordt voor een film over haar leven. Universal Pictures is ingeschakeld en Cher zal de film zelf produceren samen met Judy Craymer en Gary Goetzman, het duo achter de twee Mamma Mia!-films.

Humor, warmte en visie

Craymer zei in een persbericht: “Velen zijn geïnspireerd geraakt door het enorme talent van Cher, haar volharding, haar humor, warmte en visie. Haar ongeëvenaarde succes op het gebied van muziek en film heeft generaties geraakt.”

Het scenario zal worden geschreven door Eric Roth (bekend van Munich, Forrest Gump en A Star is Born), hij werkte eerder samen met Cher aan de thriller Suspect uit 1987.

Wanneer de film uitkomt en hoe die gaat heten? Dat is helaas nog niet bekend…

Powered by Labrador CMS