Envy Peru presenteert de Winq Diversity Awards!

Koop nu je tickets

Op maandag 27 mei 2024 reiken we voor de zesde keer de Winq Diversity Awards uit! In Internationaal Theater Amsterdam zetten we zes krachtige changemakers in het zonnetje tijdens een show vol queer talent. De awards worden dit jaar gepresenteerd door Envy Peru.

Tijdens de Winq Diversity Awards reiken we ieder jaar prijzen uit aan mensen die zich inzetten voor de zichtbaarheid en acceptatie van de Nederlandse lhbtiqa+-gemeenschap. In eerdere jaren wonnen onder meer Raven van Dorst, Splinter Chabot, Thorn de Vries, Mandy Woelkens, Sylvana Simons, Tim Hofman en de makers van ANNE+ een award voor hun inspanningen. 

earlybirdtickets zijn al uitverkocht

De zesde editie van de Winq Diversity Awards vindt plaats op maandag 27 mei. Om 19.00 uur gaan de deuren open, om 20.00 uur begint de show. Envy Peru, o.a. bekend als winnaar van het eerste seizoen van Drag Race Holland, presenteert de show én verzorgt een van de acts. De overige acts maken we in de komende weken bekend. Zeker zijn van een plekje?  De earlybirdtickets zijn uitverkocht, maar er zijn nog volop reguliere tickets á 25 euro verkrijgbaar. Voor 25 euro krijg je:

  • Toegang tot de Winq Diversity Awards
  • Een welkomstcocktail
  • Gratis toegang tot de afterparty incl. een gratis gin & tonic
  • Gratis exemplaar van de awardseditie van Winq

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de site van ITA.

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Geniet hieronder nog een keer van de officiële aftermovie!

Powered by Labrador CMS