Élite-acteurs Manu Ríos en Arón Piper samen in nieuwe serie: geen geliefden meer, maar vijanden

Bekijk hier de trailer

Leestijd: < 1 min

In de populaire Spaanse Netflix-serie Élite speelden Manu Ríos en Arón Piper gay lovers. In de nieuwe serie Muted staan ze lijnrecht tegenover elkaar als vijanden die elkaar naar het leven staan. Bekijk hier de trailer van El Silencio, zoals de serie oorspronkelijk heet.

In Élite was Piper vanaf het eerste seizoen te zien als Ander, een jongen die zichzelf al vrij snel queer noemde. Ríos kwam er in seizoen vier bij als Patrick, en kwam terecht in een driehoeksverhouding met het koppel Ander en Omar (een rol van Omar Ayuso).

Zwijgende moordenaar

Muted draait om het personage Sergio (gespeeld door Arón Piper), die sinds hij zijn ouders heeft vermoord helemaal niets meer heeft gezegd. Na zes jaar gevangenisstraf wordt hij vrijgelaten en onder toezicht geplaatst.

Een psychiater probeert te achterhalen wat er achter het volledige zwijgen van Sergio zit.Manu Ríos speelt het personage Eneka, over wie verder nog niet veel bekend is gemaakt.

19 mei 

Dat is het verhaal van Muted, de nieuwe Spaanstalige serie die op 19 mei in première gaat op Netflix. Het is een totaal andere serie dan Élite, maar toch kunnen we niet wachten om de twee acteurs weer te zien schitteren.

Bekijk hier alvast de trailer.

Powered by Labrador CMS