winq ♥︎ joe merino

Eindeloos cocoonen in je Joe Sweat Collection van Joe Merino

Het gevoel van pure luxe

Je kunt wel raden hoe zacht de kleding van Joe Merino is. De stukken zijn namelijk gemaakt van merinowol. Dat is zacht, sterk en ademend. Daarnaast is het ook nog eens 100% natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar. Niet zo gek dat het merk, dat sinds 2011 bestaat, zo populair is.

Nu is er de Joe Sweats collectie. Die kledingstukken worden gemaakt door middel van de  innovatieve Core Spun-techniek. Dat is een nieuwe spinwijze voor merinowol die voor extra elasticiteit en sterkte zorgt. Iets dat je natuurlijk graag voelt tijdens het dragen van een joggingpak. 

Het grote voordeel t.o.v. een katoenen joggingpak is dat deze niet gaan 'lubberen', ze blijven dus hun vorm behouden. Ook behoudt wol altijd zijn originele kleur. Je hoeft dus alleen goed de wasvoorschriften in de gaten te houden. 

Een model in de Joe Sweat collectie.

De Joe Sweat collectie bestaat uit vijf verschillende modellen: Joe Sweatpants, Sweatvest, Sweatshirt, Sweathoodie en Sweatshorts en is verkrijgbaar in dertien kleuren in de maten S tot XXXL. Te koop vanaf 100 euro op joemerino.com

Powered by Labrador CMS