Dolly Parton lanceert kledinglijn voor honden: ‘Doggy Parton’

Leestijd: < 1 min

Maar dat is lollig: Dolly Parton is een hondenkledinglijn begonnen onder de naam ‘Doggy Parton’. Ze verkoopt bandana’s, jurkjes, hoedjes en allerlei frutsels voor je hond, waaronder ook speeltjes en accessoires. Heb je helemaal niets met honden? Dan heeft Dolly ook nog iets anders in de aanbieding.

Op de website van Doggy Parton is vooralsnog weinig te zien, maar de spulletjes van Dolly Partons hondenkledinglijn zijn verkrijgbaar via Amazon.com. Daar vertelt ze in een video dat ‘Puppy Love’ zestig jaar geleden haar eerste single was. Zes decennia later presenteert ze met trots haar collectie voor honden.

Kleding en speeltjes

Wat is er zoal verkrijgbaar: een cowboyhoed met nepbont en een gouden kroontje, een glitterhalsband, een Dolly Parton-pruikje voor je viervoeter, allerlei hondenshirts met een portretfoto van Dolly Parton erop, een pakje met daarop de tekst: “In a world full of Jolene’s, be a Dolly”, hondenspeeltjes in de vorm van een vlinder, een gitaar, een hakschoen, verschillend riempjes en tuigjes voor de hond, enzovoort.

Bakken met Dolly

Heb je geen hond, of vind je het zielig om het diertje kleren aan te trekken? Dan heeft Dolly Parton ook nog een andere productlijn in de aanbieding: de Dolly Parton Baking Collection. Hier vind je onder meer enkele cakemixen, bijvoorbeeld met banaan- of kokossmaak. Op de bijbehorende website deelt Dolly recepten voor een bananenpuddingcake en een kokoscake. Heerlijk!

Powered by Labrador CMS