Winq ♥︎ WE Pride

Dit zijn de limited edition Pride-shirts van WE Fashion

Deel van de opbrengst gaat naar COC's Bob Angelo Fonds

Leestijd: < 1 min

WE Fashion lanceert een drietal limited edition items voor je Pride-garderobe: twee T-shirts, één polo. Met deze vrolijke items ondersteun je tevens de Nederlandse lhbtq-gemeenschap: een deel van de opbrengst gaat naar COC’s Bob Angelo Fonds.

Juni staat internationaal in het teken van Pride Month. Om aandacht te vragen voor de zichtbaarheid en acceptatie van de Nederlandse lhbtq-gemeenschap, lanceert We Fashion een drietal ‘Better Together’ Pride-items: twee unisex T-shirts en één polo. De T-shirts kosten 20 euro per stuk, de polo met regenboogboord haal je in huis voor 23 euro. De shirts zijn verkrijgbaar via wefashion.com en geselecteerde WE-winkels.

Bob Angelo

Een deel van de opbrengsten van de shirts gaat naar het Bob Angelo Fonds van COC Nederland. Dat fonds is vernoemd naar Bob Angelo, het pseudoniem van acteur, verzetsstrijder en homo-activist Niek Engelschman. Hij was tevens oprichter en lange tijd voorzitter van het COC. Met het Bob Angelofonds ondersteunt COC Nederland kleinschalige initiatieven die zich richten op ontmoeting en acceptatie van lhbtq personen. Met steun van het fonds kon bijvoorbeeld op Aruba een ontmoetingsavond voor lesbische vrouwen worden georganiseerd en liepen activisten uit Rusland en Nijmegen samen de Vierdaagse.

WE Fashion Pride polo
Polo met regenboogboorden, 23 euro
WE Fashion Pride T-shirt Better Together
Pride-shirt Better Together, 20 euro
WE Fashion Pride T-shirt Love is Love
Pride-shirt Love is Love, 20 euro
Powered by Labrador CMS