Uit onze archieven:

Dit zijn de leukste (en meest ongemakkelijke) first dates

We gaan de wereld rond

Leestijd: < 1 min

Het datingprogramma First Dates gooit nog steeds hoge ogen. Wij hebben een aantal leuke fragmenten voor je op een rijtje gezet met leuke (of heel erg ongemakkelijke) eerste dates. 

We beginnen met de date van Jordan en Barry uit de Ierse versie van het programma. De twee voelen zich direct tot elkaar aangetrokken, al vraagt Jordan zich wel af of Barry niet hetero is… Ongemakkelijk. 

In Australië geven Marek en Mike elkaar de nodige complimentjes, maar al snel begint het gesprek over kinderen en vinden ze elkaar ‘boyfriend material’. Maar of dat genoeg is voor een vervolgdate?

Ook in de Britse versie van First Dates doen zo nu en dan bekende mensen mee. Duncan bijvoorbeeld, hij is zanger van de boyband Blue. 

En we zijn weer in Ierland. Harry ging op date met Andrew, maar de reden waarom het niet gaat werken? Een van de jongens was te lang met de serveerster aan het praten… 

En dan heb je nog dit pareltje. De date gaat behoorlijk stroef en als een van de mannen tegen de ander zegt dat ‘ie ‘hem gewoon niet zo knap vindt’, wordt de date nog voor het hoofdgerecht afgekapt. 

Volg je ons al op Instagram?

Powered by Labrador CMS