Foto's kijken!

Dit is de nieuwe Mr Gay World

Janjep Carlos is Mr Gay World 2019

Leestijd: < 1 min

De Filipijnse zakenman Janjep Carlos is in Zuid-Afrika uitgeroepen tot Mr Gay World 2019. Hij neemt het stokje over van de Australische Jordan Bruno die in 2018 de titel kreeg.

JanJep Carlos is de tweede jongen uit de Filipijnen die uitgeroepen is tot Mr Gay World. In 2017 was dat namelijk John Raspado. In Zuid-Afrika werd de 41-jarige JanJep afgelopen weekend uitgeroepen tot Mr Gay World 2019.

Belgische deelname
Voor België zou in eerste instantie Mr Gay Belgium Bart Hesters meedoen aan de wedstrijd, hij kon echter niet naar Kaapstad vanwege hartproblemen. “Het doet me enorm veel pijn om op deze manier mijn deelname aan Mr Gay World te beëindigen”, zei hij daarover. “Weken aan voorbereidingen om ook internationaal mijn boodschap van ‘A Heart For Caring’ te verspreiden stopt nu meteen, en dit omwille van mijn gezondheid. Ben er echt kapot van.”

Uiteindelijk mocht runner-up Nick van Vooren voor België naar Kaapstad. Hij werd uiteindelijk vijfde. “De verkiezing was een unieke ervaring”, zei Nick na het avontuur. “Eerst haalden we de top tien. Toen we ook bij de laatste vijf werden genoemd, werd het pas echt spannend. Uiteindelijk ben ik vijfde geworden. Ik ben best trots.”

Lees ook het interview met Mr Gay Germany Marcel: “De Duitse regels omtrent bloeddonatie vind ik absurd.”

Tijd voor foto's van de winnaar Janjep Carlos.

op

op

op

op

op

op

op

op

op

op

Coverbeeld: Instagram Janjep Carlos

Powered by Labrador CMS