Deze bruidegommen verrasten hun gasten op iets heel speciaals…

Geen doorsnee flashmob voor deze twee heren

Leestijd: < 1 min

Weet je nog, dat je werd uitgenodigd voor een bruiloft en dat de ceremoniemeester je vooraf een YouTube-filmpje stuurde met instructies voor een flashmob? Deze twee bruidegommen pakten het net even anders aan. Bekijk hier de fraaie huwelijksbeelden.

Daar stond je dan, thuis te oefenen met een homevideo van ‘I Gotta Feeling’ van de Black Eyed Peas, om tijdens de bruiloft allemaal hetzelfde dansje te kunnen doen. Het resultaat: de helft deed leuk mee, de andere helft wachtte gelaten af tot iedereen was uitgesprongen en het kersverse bruidspaar deed alsof ze verbaasd waren. Zie hier het kortstondige succes van de flashmob.

En waarom ALTIJD ‘I Gotta Feeling’? Als je het niet gelooft: heel YouTube staat er nog vol mee. Wel leuk om te zien dat de dansjes vrij vaak identiek zijn: denkbeeldige dingen aanwijzen in de lucht, yoga-achtige poses, het kan niet op:

Kennelijk wilden Isaiah en Taylor bovenstaande ellende zien te voorkomen. De heren zijn onlangs getrouwd in Portland, Oregon en kwamen met hun eigen variant op een flashmob: ze staken zelf het loef af en lieten zien hoe ze voorafgaand aan de bruiloft een mooie dans hadden ingestudeerd op Beyoncés ‘Before I Let Go’, en Lil Nas X’ grote hit ‘Old Town Road’.

En dat zag er uit als volgt:

Powered by Labrador CMS