De Red Hot Calendar komt met een ‘All Stars’-versie met deze hunks…

Hier de eerste beelden

Leestijd: < 1 min

Sinds 2014 verschijnt er jaarlijks een kalender vol roodharige heren, waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. De voorbereidingen voor die van 2021 zijn in volle gang. De populairste hunks van de voorgaande edities zijn gestrikt voor een fotoshoot op het strand. Die dus weinig om het lijf heeft. Hier de beelden!

Red Hot is de naam van een organisatie die roodharige hunks centraal stelt op hun kalenders. Het begon ooit met een boek, om zogeheten ‘gingers’ neer te zetten als ‘sexy en begeerlijk. Inmiddels is de franchise uitgebreid met een rondreizende fototentoonstelling en is er zelfs een OnlyFans-account. Ook worden de foto’s op de kalenders per jaar pikanter, tot full frontal naakt aan toe.

Voor de editie van 2021 is gekozen voor een All Stars-editie, met modellen die eerder hebben geposeerd voor Red Hot. De opbrengst van de nieuwe kalender gaan naar Lady Gaga’s Born This Way Foundation. Wil je nu alvast een exemplaar van de kalender veilig stellen? Doneer dan een bijdrage via crowdfundingplatform Kickstarter.

Hier alvast een aantal beelden van de nieuwe kalender.

Powered by Labrador CMS