Winq ♥︎ Oppo Reno6

De Oppo Reno6 5G: een toptelefoon voor een scherpe prijs

Leestijd: < 1 min

Ben jij toe aan een nieuwe telefoon, maar wil je eens een keer iets anders dan Apple of Samsung? Kijk dan eens naar de Oppo Reno6 5G. Deze trendy smartphone is namelijk een van de meest populaire alternatieven. De telefoon biedt je alles wat je nodig hebt. Hier is alles wat moet je weten over het Oppo vlaggenschip. 

Bijzonder design met Oppo Glow

De Oppo Reno6 5G heeft een uniek design, met het door Oppo zelf ontwikkelde Oppo Glow. Deze is gebaseerd op de natuurlijke kristallisatie van sneeuw bij het vriespunt. Hierdoor lijkt het alsof er miljoen kleine ijskristalletjes op de achterkant van de telefoon zitten en krijgt hij een prachtige gloed. Dankzij het dunne design en het lage gewicht, voelt de telefoon comfortabel aan en ligt hij lekker in de hand.

Scherp beeldscherm met een verversingssnelheid van 90 Hz

De telefoon heeft een 6.43 inch AMOLED beeldscherm met diepe zwarttinten en een hoge contrastverhouding. Hierdoor is de kwaliteit van de kleuren heel hoog en kun je haarscherpe en heldere foto’s en video’s maken. Dankzij de hoge verversingssnelheid van 90 Hz, verandert het beeld 90 keer per seconde. Dit zorgt ervoor dat je video’s kunt afspelen in hoge kwaliteit. 

Oppo Reno6 5G
Oppo Reno6 5G

Filmische video’s en foto’s met Bokeh Flare Portret 

Als je een fervente filmer bent of graag foto’s maakt, is de Reno6 5G zeker wat voor jou. De smartphone is namelijk uitgerust met Bokeh Flare Portret. Dit is een techniek die de achtergrond van je foto of video vervaagt, waardoor de focus op het hoofdonderwerp komt te liggen. Dit levert een filmisch resultaat op, dat er nagenoeg professioneel uitziet. 

Slimme functies voor scherpe foto’s en video’s 

Met de Bokeh techniek kun je ook portretvideo's maken met lichtvlekken op de achtergrond en een scherp en helder onderwerp op de voorgrond. Dit geeft een bijzonder effect aan je video’s. Dankzij de AI Highlight Video-functie krijgen bewegende en stilstaande beelden heldere en levendige kleuren. De telefoon heeft ook beeldstabilisatie en de Ultra Dark- modus, om bij weinig licht scherpe foto’s en video’s te schieten.

Oppo Reno6 5G
Oppo Reno6 5G

Een uitgebreid camerasysteem

Het toestel heeft een uitgebreid camerasysteem met een hoofdcamera met 50 megapixel, een selfiecamera van 32 megapixel, een groothoekcamera met 16 megapixel, een macrocamera met 2 megapixel en een telelens met 13 megapixel. Met deze camera’s kun je onderwerpen zowel van dichtbij als veraf tot in de kleinste details haarscherp vastleggen. 

Dankzij de indrukwekkende specs doet de Oppo Reno6 5G zeker niet onder voor Samsung A-serie of iPhone SE. Met als voordeel dat deze telefoon een stuk goedkoper is. De Oppo Reno6 5G is verkrijgbaar met abonnement of sim only.

Powered by Labrador CMS