Winq ♥︎ Talent on the move

De muzen van morgen

30 aanstormende danstalenten komen samen

Leestijd: < 1 min

Dertig aanstormende danstalenten, afkomstig uit alle delen van de wereld, samen in een uniek programma. Dat is al twintig jaar de succesformule van Talent On The Move, een samenwerking tussen Holland Dance Festival en kunstvakschool Codarts Rotterdam.

Ook dit seizoen kunnen dansliefhebbers genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De show bestaat uit een mix van solo’s, duetten en groepsstukken van gevestigde namen en jonge choreografietalenten. Een aanstekelijk, hartverwarmend en vooral explosief voorproefje van de sterren die de komende jaren de podia zullen veroveren. Te zien in ongeveer dertig Nederlandse steden.

Talent On The Move is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en bieden jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen.

Tickets en speellijst via holland-dance.com.

Beeld: Arash Nikkhah

Powered by Labrador CMS