De jubileumkalender van de Warwick Rowers is uit. Bekijk de video

Koop de kalender of een koffietafelboek

Leestijd: < 1 min

Voor de tiende keer hebben de Warwick Rowers hun kleren uitgetrokken voor de inmiddels beroemde kalender, waarvan de opbrengsten gaan naar het goede doel. Vanwege het jubileum is er nu ook een enorm boek vol plaatjes verschenen dat 2,5 kilo weegt.

De roeiende hunks laten zich ieder jaar van hun beste kant zien voor Sport Allies, een stichting die zich inzet voor LHBTQ-rechten en voor gelijke behandeling van alle genderidentiteiten binnen de sportwereld.

Voor de jubileumkalender is Robbie Manson gestrikt, een atleet die twee keer heeft meegedaan aan de Olympische Spelen. Hij is officieel de snelste roeier ter wereld. In 2014 kwam hij uit de kast en hij vertelt dat hij zich maar al te graag aansluit bij de Warwick Rowers om de boodschap van gelijkheid te verspreiden.

Kalender, boek en video
Vanwege het jubileum hebben de Warwick Rowers niet alleen een kalender uitgebracht, maar ook een vuistdik koffietafelboek met nog meer foto’s. Dit jaar kun je ook kiezen voor een gesigneerde kalender en lid worden van de online kanalen van de Warwick Rowers, waar regelmatig nieuwe video’s van de hunks verschijnen.

Meer informatie over het boek, de kalender en de video’s vind je op de website van de Warwick Rowers. Hier alvast een making of-video van de laatste kalender.

Powered by Labrador CMS