Video

De dames van Ratched lachen om castingtips voor vrouwen

Leestijd: < 1 min

Ratched al gezien? De serie over horrorzuster Mildred Ratched staat nu op Netflix. De actrices Sarah Paulson, Judy Davis, Cynthia Nixon en Sharon Stone hebben nu een video opgenomen waarin ze zich verbazen over een boek vol castingtips voor vrouwen in de jaren veertig van de vorige eeuw.

Ratched is vorige week vrijdag in première gegaan op Netflix. Het is een zogeheten prequel op de film One Flew Over The Cuckoo’s Net uit 1975 en de serie speelt zich af aan het einde van de jaren veertig.

Te zien is hoe zuster Mildred Ratched de psychiatrische kliniek binnentreedt, de rest van het personeel naar haar hand zet en de patiënten in haar macht krijgt. De serie bestaat uit acht afleveringen en ziet er werkelijk prachtig uit. Over de inhoud zijn de recensenten verdeeld, zoals te zien is op Metacritic.com.

Ter promotie van Ratched hebben vier actrices uit de serie een video opgenomen, waarin ze de mores van het oude Hollywood op de hak nemen. Ze lezen een boek voor met tips voor producenten om vrouwen te casten. Sarah Paulson verbaast zich over het feit dat oudere vrouwen liever niet gevraagd zouden mogen worden, alleen als het echt moet.

Verder zijn Judy Davis, Cynthia Nixon en Sharon Stone te zien. Het levert een vermakelijk filmpje op, zoals je hier onder kunt zien.

Powered by Labrador CMS