Winq ♥︎ Andaz

De beste plek tijdens Pride Amsterdam? Hier lees je er alles over

Twee viewingdecks voor het beste uitzicht

Leestijd: < 1 min

Het Amsterdamse Andaz-hotel zorgt er ook dit jaar voor dat er niemand voor jouw neus staat tijdens de botenparade van Pride Amsterdam. Voor het hotel worden namelijk twee verhoogde pride-viewingdecks opgebouwd op 6 augustus. 

Tijdens Pride Amsterdam verandert de hoofdstad eventjes in de lhbtq capital van Europa. Op zaterdag 6 augustus zal wederom de botenparade het hoogtepunt vormen van een week vol activiteiten en feestelijkheden. Van ver, trekken honderdduizenden mensen naar de Prinsengracht om een glimp van de parade op te kunnen vangen. 

Terwijl er voor het Andaz-hotel aan diezelfde gracht maar liefst twee verhoogde pride-viewingdecks worden opgebouwd waar toeschouwers de extravagante, kleurrijke boten ongestoord voorbij kunnen zien varen.

Er is een dj en een ticket geeft je het beste uitzicht op de parade, free flowing champagne, gratis drankjes en hapjes, gebruik kunnen maken van Andaz Pride-rekwisieten en, niet onbelangrijk, toegang tot de toiletten van het hotel. 

Wil jij kaarten kopen voor de twee pride-viewingdecks bij Andaz? Dat kan vanaf 158 euro via deze link

Pride bij Andaz in 2019.
Pride bij Andaz in 2019.

Let op, de pride-viewingdecks zijn alleen toegankelijk voor mensen ouder dan achttien jaar. Je kunt kiezen tussen plaatsen aan de gracht of plaatsen bij het hotel. 

Trouwen in het Andaz-hotel

In 2019 vierden Eyal en Nir uit Tel Aviv hun liefde tijdens een ceremonie in het Andaz-hotel. “Pride betekent voor mij vrijheid. De vrijheid om te doen wat je wil, om te zijn wie je wil, en te houden van wie je wil houden.” Ze waren destijds 23 jaar samen en konden in hun thuisland niet officieel trouwen, daarom deden ze dat met een ceremonie in het Andaz.

Powered by Labrador CMS